söndag 29 maj 2011

Lugn vecka















Veckan har varit bra, Wilgot har varit på dagis som vanligt, fast han tjatar om att han inte vill vara där när vi väl kommer dit, han gillar att vara där så det är väl bara för att testa mig och se om jag ger mig eller inte, hittade en ny fästing på han i torsdag, fortsätter det så här måste vi nog vaccinera honom.

Wincent busar på som vanligt, klättrar på allt, de små trästolarna är perfekt att använda sig av för att ta sig upp i soffan eller på deras lilla bord, likaså fungerar det bra att vända leksakslådorna upp och ner på för att komma upp i soffan, den stora dumpern försöker han stå i, även sitta i eller använda när han vill ta sig upp någonstans, fungerar inte så bra så han ramlar bara och blir tokarg, för humör det har han. Nu ammar han bara på kvällen, på natten somnar han om ändå. Maten går väl det som vanligt med, som tur är gillar han välling så det brukar han få. Ännu inget besked om dagisplats men jag vet ju att det blir i Nol. Tändrer ja, två nya i underkäken är uppe, så nu har han 8 tänder, har inte kollat om fler är på väg.

Igår var vi bara hemma, skitväder ute, regnade mest hela dagen, idag var jag på Brunch på Casinot med Mary, så mycket gott :-), Micke var hemma med barnen, de var i Nol och lekte och även här hemma, som tur var började det inte regna förrän senare på dagen, men sedan har det regnat hela tiden, Ja Martin var här en stund och hälsaade på med, blev ju inte någon grillning igår, får bli nästa helg istället och vädret  verkar ju bli toppenbra då.

Inga kommentarer: