fredag 3 juni 2011

Blåtira

Veckan har bara varit bra och idag har vädret verkligen varit kanon så vi har varit ute mycket. Blir bråk om leksakerna nu för tiden. Utomhus vill båda ha den blåa spaden med långt handtag och den stora lastbilen med flak som de vill springa omkring med, blir ju Wilgot som tar leksakerna, men så fort han vänder ryggen till är Wincent där och snor leksakerna och springer iväg så fort han bara kan och är så glad, han vet att han busar och storebror bli arg på honom, sedan är bråket igång, Wilgot vinner och Wilgot ligger på marken och skriker av ilska. Måste se till att köpa en riktigt stor lastbil med flak och en spade med långt handtag till Wincent med. Inomhus är det bråk om den stora lastbilen med flak som båda vill köra omkring med, dessvärre tror jag inte den lastbilen finns att köpa längre så där får vi försöka hitta en annan variant så Wincent kan få en egen lastbil som han kan köra omkring med här hemma.Ja dumper heter det väl egentligen.

Ja Wincent är busig och har kastat bort sin keps på väg hem från Nol, tyvärr hittade jag den inte igen, så det blir till att köpa en ny keps. Sedan så har han skaffat sig en fin blåtira på ögonlocket och ovanför, han ramlade mot det lilla bordet, tur i oturen så hade Wilgot lagt ditt en handduk en stund före som skyddade lite, annars hade det garanterat gått hål. annars så ammar bara Wincent på kvällen nu när han skal sova, skönt det att slippa amma på natten, när han vaknar brukar jag säga till honom att han skall sova igen och efter lite bökande brukar han göra det, trodde det skulle bli ett himlans liv med nattamningen men det fungerade kanon, började dra ner på nattamningen och sedan så helt plötsligt blev det bara att han ammade på kvällen, inget skrik och gnäll alls över det.
















Ja de vaknar fortfarande för tok för tidigt, 04.45 idag, himla kul liksom. Ja längre än till 06.00 sover de aldrig om de inte är sjuka och knappt då heller.

Inga kommentarer: