lördag 21 maj 2011

BVC






Veckan har bara varit bra, Förskolans och idrottensdag på dagis i torsdags så då hoppade de längd, sprang och sånt och åt lunch ute, han var ute hela tiden på dagis då, kom hem med en rejält lerig kille, allt fick stoppas i maskinen, även skorna då han på morgonen haft på sig skor, går ju inte att springa så bra i gummistövlar. Sedan så är det samma sak varje dag jag lämnar honom, han börjar redan på vägen dit och säger att han vill hem igen, vägrar gå ur vagnen och ta av sig kläderna, men han gillar att vara på dagis så det är väl bara ett sätt att testa och se om han får bestämma och få sin vilja igenom. Nu har han bytt kompis, nu är det Lewin som gäller, fast han är nästan ett helt år yngre än Wilgot, han är född i december 2008. Sedan så hittade jag en fästing på Wilgots axel i tisdag, då hade de varit i skogen och sedan hade han hjälpt fröken med komposten, så han hade väl fått den någon gång då. Fick bort den och det blev inget direkt märke efteråt. Igår var Itarina här med sina barn, ja Wilgot var inte den som var pigg på att dela med sig abv sina leksaker och skulle givetvis leka med just det som Imra lekta med, även om han aldrig leker med det annars eller ville leka med det när hon var klar.

Wincent var på BVC i tosdag, sköterskan tyckte Wincent var väldigt stadig, han springer ju redan och han blev ju riktigt duktig på att gå väldigt fort, gör väl mycket att han springer omkring med de stora bilarna här hemma och går mycket på utsidan i gruset och gräset.

Han väger nu 13880 gram så han har bara gått upp 300 gram eller om det är 700 gram , svårt att se om hon skrev en 1 eller 5 förra gången. Han är 80,5 cm lång och har
ett huvudomfång på 48,5 cm.  Så han är längre än vad Wilgot var, väger ungefär lika mycket och har ett mindre huvud än Wilgot var vid samma ålder. Nu får han inte amma på natten, blev bara så att jag slutade med det, han protesterar inte, utan brukar oftast somna om själv efter en stund. Idag gick vi upp 05.00, så kul, varför har jag fått så morgonpigga barn.

Inga kommentarer: