fredag 18 mars 2011

Sina första steg









Nej, jag blev inte alls glad när jag titade ut i morse och så all snö,till vilken nytta liksom, det skall ju ändå börja regna senare idag.

Wincent tog sina första sex steg i tisdag, höll i honom och släppte och då gick han sex steg, alltid något, han har inte gått mera sedan dess, men han står allt längre stunder utan att hålla i sig. Busig är han också, hittade honom stående på bilgaraget för att kunna komma åt lampsladden i fönstret, ja smart kille det, han gör allt för att komma åt det han vill, inte dåligt av honom att klättra upp på garaget och sedan stå och hålla balansen där. Senaste favoriten som han verkligen äter en del av är hönökaka. Och igår hade han sin första fajt med katten, hon satt på bordet och han stod nedanför och försökte slå på hennes tassar, något hon inte uppskattade och boxade honom på huvudet med tassen, inga klor ute men han gillade det ändå inte, utan satt nedanför och skällde på katten och var himla arg :-)

Wilgot har varit på dagis som vanlig och busat med Filip, han gillar verkligen att leka med Filip och pratar ofta om honom här hemma och även om de andra barnen. Ibland är det verkligen synd att man bor som man gör, hade vi bott i ett barnvänligt radhusområde hade det kanske funnits barn att leka med ute på vid lekplatserna som brukar finnas i dessa områden, det är något jag tror att Wilgot hade tyckt varit kul nu när han börjar bli äldre och vill leka med andra barn. Ja Filip bor så dumt till så honom måste man ta bilen till.

Inga kommentarer: